Eşref Gani : Jsft9njirdc3qm : Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Eşref Gani : Jsft9njirdc3qm : Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. He was announced the winner after a protracted process in. Tali̇ban'a karşi gelmeyi̇n reuters'ın aktardığı bilgiye göre afgan akademisyen ve eski i̇çişleri bakanı ali ahmed celali afganistan'daki geçiş yönetiminin başına getirilecek. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Son dakika bilgilerine göre, reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd'nin askerlerini afganistan'dan çekme kararının ardından taliban'ın bazı yerleri ele geçirmesinden kaynaklı oluşan istikrarsızlıktan dolayı abd'yi suçladı. Son dakika gelişmesine göre cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış:

C6wb7p3ja0vvxm
C6wb7p3ja0vvxm from ilkha.com
Son dakika bilgilerine göre, reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Saldırı cumhurbaşkanı eşref gani, yardımcıları, bakanlar, meclis başkanı ve diğer siyasilerin katılımıyla bayram namazının kılındığı sırada gerçekleştirildi. Eşref gani ahmedzay, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak davet edildi. Born 19 may 1949) is an afghan politician, academic, and economist who is serving as the 14th president of afghanistan since september 2014. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Kızına tokat attı, asansörün aynası çatladı Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, başkent kabil'i terk etmesinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kan dökülmesini önlemek için ayrılmaya karar verdim.

Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, abd'nin askerlerini afganistan'dan çekme kararının ardından taliban'ın bazı yerleri ele geçirmesinden kaynaklı oluşan istikrarsızlıktan dolayı abd'yi suçladı. Abd öncülüğündeki nato kuvvetlerinin afganistan'dan çekilmesinin ardından ilerleyişini hızlandıran taliban güçleri başkent kabil'e de girdi. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Afganistan cumhurbaşkanı, afgan güvenlik güçlerinin cuma günü ülkenin kuzey ve güneyinde altı bölgeyi taleban'dan yeniden ele geçirdiklerini de söyledi, bu gelişmenin afgan güvenlik. Eşref gani ahmedzay, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak davet edildi. Saldırı cumhurbaşkanı eşref gani, yardımcıları, bakanlar, meclis başkanı ve diğer siyasilerin katılımıyla bayram namazının kılındığı sırada gerçekleştirildi. Sputnik'in arapça servisi afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin bugün görevi bırakma niyetinde olduğunu bildirdi. Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Cumhurbaşkanı eşref gani afganistan'ı terk etti.

Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Gelişmeler sonrasında cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk ederken taliban savaşçılarının başkentteki cumhurbaşkanlığı. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış: Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı.

Biden Beyaz Saray Da Afganistan Cumhurbaskani Gani Yi Agirladi Gazete Konya
Biden Beyaz Saray Da Afganistan Cumhurbaskani Gani Yi Agirladi Gazete Konya from www.gazetekonya.com
Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Sabah saatlerinde taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti.gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini duyurmuştu. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Gelişmeler sonrasında cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk ederken taliban savaşçılarının başkentteki cumhurbaşkanlığı. He was announced the winner after a protracted process in. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, taliban'ı şiddetten kaçınmaya ve barış sürecine katılmaya çağırdı. Eşref gani, abd ile bundan sonraki ortaklığın askeri değil karşılıklı çıkarlara dayanan kapsamlı bir ortaklık olacağını kaydetti. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış:

Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Pazar günü erken saatlerde başkent kabil'e giren taliban temsilcisi, grubun gani'nin nerede olduğunu kontrol ettiğini. 12 şubat 1949), afgan politikacı, ekonomist ve antropolog.genellikle eşref gani olarak anılmaktadır. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Eşref gani ahmedzay, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak davet edildi. Daha önce maliye bakanı ve kabil üniversitesi'nde başkan olarak görev yaptı. Cumhurbaşkanı eşref gani afganistan'ı terk etti. Eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Son dakika 16:45 son dakika: Erdoğan, görüşmede, orman yangınları dolayısıyla geçmiş olsun. Gelişmeler sonrasında cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk ederken taliban savaşçılarının başkentteki cumhurbaşkanlığı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. Son 3 aydır beklemediğimiz bir durumla karşı karşıyayız dedi.

Öte yandan taliban sözcüsü zabihullah mücahit, hükümet güçlerinin ve cumhurbaşkanı eşref gani'nin başkent. Eşref gani, afganistan parlamentosu'nun acil oturumunda yaptığı konuşmada mevcut durum, uluslararası güçlerin birden çekilme kararından kaynaklanıyor. Cumhurbaşkanı gani, bugün host vilayetinde ülkenin beşinci uluslararası havalimanının açılışı sırasında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti. Cumhurbaşkanlığı ofisi güvenlik nedenleriyle eşref gani'nin hareketi hakkında hiçbir bilgi verilmeyeceğini söyledi.

Jkfi02y7bhohum
Jkfi02y7bhohum from static.daktilo.com
Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Eşref gani ahmedzay, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesi'ne öğretim görevlisi olarak davet edildi. Taliban'ın başkent kabil'e girmesi sonrası afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti 16:18 taliban'ın kabil'i ele geçirmesi sonrası rusya'dan çıkış: Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.#sondakika #haberler #. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features press copyright contact us creators. Son dakika bilgilerine göre, reuters'ın afgan tolo news'ten aktardığı haberine göre, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ülkeyi terk ettiği öne sürüldü. Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti.

Sabah saatlerinde taliban'ın başkent kabil'e girmesinin ardından, 2014 yılından beri ülkenin cumhurbaşkanı olan gani, afganistan'ı terk etti.gani, dün yaptığı açıklamada, taliban'a karşı cumhurbaşkanı olarak vatanını savunmaya devam edeceğini duyurmuştu.

Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani, ülkede güvenlik durumunun kötüleşmesinden abd'yi sorumlu tuttu. Born 19 may 1949) is an afghan politician, academic, and economist who is serving as the 14th president of afghanistan since september 2014. Kızına tokat attı, asansörün aynası çatladı Gelişmeler sonrasında cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk ederken taliban savaşçılarının başkentteki cumhurbaşkanlığı. Afganistan'da 34 vilayetten 31'inde kontrolü ele geçiren taliban'ın ilerleyişi sürerken, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin tacikistan'a gitmek üzere başkent kabil'den ayrıldığı aktarılmıştı. Abd öncülüğündeki nato kuvvetlerinin afganistan'dan çekilmesinin ardından ilerleyişini hızlandıran taliban güçleri başkent kabil'e de girdi. Mohammad ashraf ghani ahmadzai (pashto/dari: Afganistan menşeli tolonews'ün kendi kaynaklarına dayandırdığı haberine göre, afganistan devlet başkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Son dakika 16:45 son dakika: Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ülkeyi terk etti. Cumhurbaşkanlığı ofisi güvenlik nedenleriyle eşref gani'nin hareketi hakkında hiçbir bilgi verilmeyeceğini söyledi. Öte yandan taliban sözcüsü zabihullah mücahit, hükümet güçlerinin ve cumhurbaşkanı eşref gani'nin başkent. Abd'nin birden askerlerini çekme kararı aldığını söyleyen gani, yine de hükümetinin durumu 6 ay içinde kontrol altına alacak bir planı olduğunu ve amerikan yönetiminin de bu planı desteklediğini belirtti.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook